JuBoCO wat is dat?

TestNet bestaat 15 jaar in 2012 dus het is weer tijd voor een vervolg op het boekje ’10 jaar testen in NL’. Op initiatief van Anko Tijman (Ordina)  hebben een aantal testers zich verzameld om nu eens niet terug te kijken, maar vooruit.  In deze Jubileum Boek Commissie zitten  Andreas Prins (ING), Anko Tijman (Ordina), Ard Kramer (eclipse), Derk-Jan de Grood (Valori), Hans van Loenhoud (polteq), Huib Schoots (Rabo), Jeroen Rosink (DAF) en Pepijn van de Vorst (Ordina).

Op het testnet najaarsevent (4 okt) houden we een interactieve sessie. In deze sessie geven we alle testnetters ruimte om hun ideeën over de toekomst van het testvak in het boek te praten.

We zullen in deze sessie aan de hand van 5 pecha kucha’s onze visie op trends geven, maar vooral ook de deelnemers aan het woord laten. Staan we in de eerste helft van de sessie stil bij de trends in de wereld, de techniek en het testvak. In de tweede helft van verleggen we de discussie naar jouzelf. Hoe moet je als tester anticiperen op deze ontwikkelingen. Aan de hand van een aantal carrière keuzen willen we onderzoeken wat we als testers moeten doen (of juist niet) om over 5-10 jaar nog steeds ‘in busines’ te zijn.

We nodigen jullie graag uit, om mee te denken. De toekomst is immers voor ons allemaal

Aanmelden kan http://www.testnet.org/details/38-ochtend-najaarsevenement-2011.html

Advertisements
This entry was posted in JuBoCo, testnet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s