Get most out of EuroSTAR

De EuroSTAR programma commissie verheugd zich alvast op de komende op conferentie. Voor hen is het belangrijk de deelnemers straks genieten van de conferentie, maar ze willen ook graag dat de deelnemers voordeel halen uit de conferentie. Om deelnemers te helpen hebben het maximale uit een conferentie bezoek te halen, heeft de commisie Graham Freeburn, Eurostar ambassadeur en conferentie-veteraan gevraagd om een video te maken met tips. De video is op dinsdag 08 november om 12.30 uur te zien op de EuroSTAR TV pagina.

Graham freeburn en Derk-Jan De Grood, zelf lid van de EuroSTAR programma commissie,  zullen tijdens de vertoning beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden tijdens de release.

About derkjandegrood

Derk-Jan de Grood, works for Squerist as senior test consultant and agile advisor. As Trainer, Consultant and Agile Coach, he is involved with improvements and agile implementations. Derk-Jan is the author of several successful books including TestGoal, Grip on IT and the Dutch Testers association’s jubilee book on future trends in testing. In 2016 he published “Agile in the Real World”, a book on SCRUM. Derk-Jan won several awards including the prestigious European Testing Excellence Award in 2014
This entry was posted in EuroSTAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s