De praktijk van software projecten.

Themiek publiceert voor het platform ICT informatie centrum een boek over de praktijk van software projecten. In dit boek zullen een aantal gerenomeerde ICT bedrijven aan het woord zijn over hun visie en praktijk ervaring. Hiermee richten de organisaties zich op ICT beslissers bij met name grote en middelgrote organisaties die een nieuw softwareproject gaan starten.

Valori levert als een van de 20 bedrijven een bijdrage aan dit boek en laat zien hoe een mensgerichte aanpak bijdraagt aan het succes van het project. Voor dit boek heb ik de inhoud van “de held die voor mijn nachtrust zorgt”, vertaalt naar het perspectief van de opdrachtgever. Nieuwsgierig? Het boek is begin 2012 beschikbaar.

About derkjandegrood

Derk-Jan de Grood, works for Squerist as senior test consultant and agile advisor. As Trainer, Consultant and Agile Coach, he is involved with improvements and agile implementations. Derk-Jan is the author of several successful books including TestGoal, Grip on IT and the Dutch Testers association’s jubilee book on future trends in testing. In 2016 he published “Agile in the Real World”, a book on SCRUM. Derk-Jan won several awards including the prestigious European Testing Excellence Award in 2014
This entry was posted in Books. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s