DTC: “Optimize integration between business and IT”

Op 17 april 2013 wordt voor de vierde keer de Dutch Testing Conference gehouden. Dit jaar wordt er naast de DTC parallel het congres Bridging the Gap gehouden.

Ik ben hier blij mee. Oorspronkelijk was de doelstelling van de DTC om niet een conferentie te zijn  ‘voor en door testers’. Het initiële doel was om een juist een meeting laats te zijn tussen business en testers. Een van de problemen was natuurlijk de naam, business komt minder snel naar een conferentie met ‘test’ in de naam. Nu Heliview de organisatie heeft overgenomen, is er ruimte voor nieuwe initiatieven.

Dit jaar zal er daarom niet alleen het DTC plaats vinden, maar exclusief voor de business zal er een extra event tegelijkertijd worden georganiseerd: Bridging the Gap. Centraal in beide congressen staat de samenwerking tussen Business & IT.

Voor meer informatie, ook voor de call for papers, verwijs ik graag naar beide websites:
www.dutchtestingconference.nl en www.bridgingthegapconference.nl

About derkjandegrood

Derk-Jan de Grood, works for Squerist as senior test consultant and agile advisor. As Trainer, Consultant and Agile Coach, he is involved with improvements and agile implementations. Derk-Jan is the author of several successful books including TestGoal, Grip on IT and the Dutch Testers association’s jubilee book on future trends in testing. In 2016 he published “Agile in the Real World”, a book on SCRUM. Derk-Jan won several awards including the prestigious European Testing Excellence Award in 2014
This entry was posted in #dtc12, Conferences, Visibility. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s