Bepaal je koers ! Toekomst en Trends in Testen

ISBN: 9789491 065347
2012 TestNet, JuBoCO
Uitgever: Line-up
Nederlands 149 pagina’s

Het boek is gratis te downloaden als epub op de site van TestNet. Klik op de onderstaande button:

download button

Bepaal je koers

Ontwikkelingen in de IT gaan ongekend snel. Organisaties en gebruikers stellen steeds hogere eisen aan IT. Naast nieuwe inzichten in ontwikkelaanpakken zorgen de opkomst van cloud, virtualisatie en webservices voor veel verschuivingen van oude paradigma’s. Niet iedereen merkt dit: veel IT-professionals werken in organisaties die stevig vergroeid zijn met de huidige zienswijzen. Maar ook voor hen geldt: ‘A change is gonna come.’

Dit boek geeft een overzicht van trends en ontwikkelingen die we om ons heen zien ontstaan, en vertaalt deze naar het testvak. Software testen zal altijd nodig zijn, maar het vak zal de komende jaren een achterstand inlopen en aanhaken bij de veranderingen.

Aan de hand van herkenbare personages maken de auteurs inzichtelijk welk breed scala aan ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden er is voor testers. Van auditor tot adviseur van de business, van technische expert tot acceptatiemanager. Dit boek maakt inzichtelijk waarom de vraag naar bepaalde rollen zal verdwijnen en hoe testers daarop kunnen inspelen.

Het boek is bij uitstek geschikt voor de ambitieuze testprofessional die zich niet laat verrassen en tijdig voorsorteert op de toekomst.

Lees een review door Jeroen van Hattum.

‘Bepaal je Koers, Toekomst en Trends’  in testen is  geschreven ter gelegenheid van het 15 jarig jubileum van TestNet door de Jubileum Boek Commissie. De JuBoCo bestaat uit:

vlnr: Huib Schoots, Hans van Loenhoud, Derk-Jan de Grood,  Anko Tijman, Pepijn Vorst, Andreas Prins, Jeroen Rosink en Ard Kramer.

2 Responses to Bepaal je koers ! Toekomst en Trends in Testen

  1. Pingback: Testnet 20th anniversary: Two workshops at the same time | Derk-Jan de Grood

  2. Pingback: Agile Testing Days Program Online | Derk-Jan de Grood

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s